Campionate

Scene șocante în Anglia. Jucător lovit cu capul de un fan: „Nu voi lăsa un gunoi să strice totul”

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 18 mai 2022

Nottingham Forest s-a calificat în finala play-off-ului de promovare în Premier League, dar unul dintre suporterii săi l-a rănit pe Billy Sharp, căpitanul lui Sheffield United și fostul jucător al „pădurarilor”.

Nottingham Forest, echipa care câștiga cândva Cupa Campionilor Europeni, de două ori la rând, în 1979 și 1980, e în finala play-off-ului de promovare în Premier League. Poate reveni în elita Angliei după aproape un sfert de secol. 23 de ani.

Totuși, calificarea de marți seară, 1-2 după 120 de minute și 3-2 la penalty-uri (fusese 2-1 în tur) în fața lui Sheffield United, a fost umbrită de incidentul de la sfârșit. 

Billy Sharp: „Un idiot a ruinat o incredibilă noapte de fotbal”

Fanii „pădurarilor" au invadat terenul. Unul dintre ei l-a atacat pe Billy Sharp, căpitanul oaspeților, lovindu-l cu capul și rănindu-l la față. 

Paul Heckingbottom, managerul lui Sheffield, a reacționat vehement: „Billy e afectat. Și furios. Ceea ce am văzut se pedepsește cu închisoarea". 

Sharp, 36 de ani, evoluând chiar la Nottingham în sezonul 2012-2013, a avut nevoie de copci, pentru a i se opri sângerarea. 

„Un idiot fără minte a ruinat o incredibilă noapte de fotbal. Îi felicit pe cei de la Forest și le urez succes în finală. Ca fost jucător al lor, nu voi lăsa un gunoi să strice totul, să distrugă respectul meu pentru suporterii din Nottingham”, a răspuns fotbalistul lovit. 

Vinovatul, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat încă de marți noapte.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.