Liga 1

FCSB merge în străinătate pentru primul amical al verii! Se așteaptă la un stadion plin

FCSB și-a stabilit primul amical din acestă vară!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 mai 2022

FCSB a luat decizia de a merge în Republica Moldova, pentru a susține un meci de verificare, care să facă parte din pregătirile dinaintea viitorului sezon. 

Adversarul pe care vicecampioana României l-a ales pentru acest amical e Zimbru Chișinău, iar data la care va avea loc confruntarea, în capitala Republicii Moldova, va fi 2 sau 3 iulie. „Roș-albaștrii” se așteaptă la un stadion plin, așa cum s-a întâmplat și în 2011, la amicalul cu Dacia Chișinău.

Antrenor la Zimbru e Michele Bon, cel care a lucrat la mai multe echipe din Liga 1, ca preparator fizic, inclusiv la FCSB. În urmă cu mai bine de 10 ani, în primăvara lui 2011, FCSB a disputat un joc de verificare la Chișinău, cu Dacia.

FCSB se întoarce în Moldova după 11 ani

FCSB s-a distrat atunci în compania celor de la Dacia Chişinău, într-un meci pe care l-au câştigat, scor 4-0. Pentru roş-albaştrii punctau brazilianul Maicon de două ori, Surdu şi Bilaşco.

Echipa folosită de FCSB în acel meci: Stanca (Cojocaru) - Bonfim (Martinovic), Geraldo, Iliev, Brandan (Szekely) - Surdu (Burdujan), Marinescu, Bicfalvi, Latovlevici -Dică (Bilasco), Maicon

VIDEO. Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.