Liga 1

Balaj, reacție dură după scandările scandaloase de la petrecerea CFR-ului: „Regretabil! Alcool în cantități însemnate. Petrescu, neinspirat”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a condamnat imaginile de la petrecerea ardelenilor de după câștigarea titlului, unde s-au scandat cuvinte jignitoare la adresa Stelei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 mai 2022

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a condamnat imaginile de la petrecerea ardelenilor de după câștigarea titlului, unde s-au scandat cuvinte jignitoare la adresa Stelei. 

  • CONTEXT: După meciul cu CSU Craiova (2-1), fotbaliștii și staff-ul CFR-ului au mers la restaurantul „Da Vinci” din Cluj, un local de lux ales chiar de finanțatorul Neluțu Varga.
  • Acolo, printre alte scandări, petrecăreții fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”. Între jucători și alți invitați se afla și Dan Petrescu. El este filmat cu spatele și nu se poate observa dacă ia parte la respectivele scandări reprobabile. 

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Eveniment regretabil”

„E un eveniment regretabil din punctul meu de vedere. Eu am mai participat la evenimente cu echipa și nu am auzit asemenea scandări, nu au existat când am fost eu. Au fost acolo și câțiva membri ai galeriei, ei au asemenea scandări pe care nu le agreez, pentru că sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit. 

Starea de oboseală, entuziasmul, cuvintele spuse din tabăra adversa apropo de modul în care știm sau nu să acceptăm o înfrângere au deranjat. Oboseala și consumul de alcool care a fost în cantități destul de însemnate au dus la acest moment pe care nu-l văd decât regretabil. Nu mă caracterizează. 

Știu că și Dan Petrescu era acolo. L-au prins în mijlocul evenimentelor, a avut neinspirația să nu plece în acel moment de acolo și probabil de aceea apare în imagini, dar nu el a dat tonul”, a declarat Balaj în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Când lucram în televiziune, am fost unul dintre cei care am contestat cu vehemență când la adresa unei persoane din familia lui MM Stoica s-au adresat anumite cântece care m-au deprimat
Cristi Balaj, despre o scandare suburbană a galeriei lui Dinamo în care este vizată fiica lui Mihai Stoica

VIDEO. Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB

Gabi Balint: „N-ai voie să te comporți așa”

Imaginile l-au enervat și pe Gabi Balint, fost coleg cu Petrescu la Steaua între anii 1985-1990.

„Oricât de beat ai fi de fericire, n-ai voie să te comporți așa. Pentru mine a fost un moment în care mi-aș fi dorit orice pe lumea asta să se întâmple, dar numai să nu văd acel lucru și să nu-l văd pe Dan Petrescu în mijlocul lor. 

Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola, Klopp sau pe marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepții sau tâmpenii, mai ales împotriva celei care te-a crescut? Echipa cu cei mai mulți suporteri din țara asta, da? Ce scuze? Și dacă erai drogat sau beat...”, a spus Balint aseară.

Vezi și?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.