Campionate

Legenda lui Liverpool, atac frontal la adresa prim-ministrului Marii Britanii: „E un șarlatan, are nevoie de prompter”

Boris Johnson Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 mai 2022

Jamie Carragher (44 ani), fostul mare fundaș al celor de la Liverpool, a avut un mesaj foarte dur la adresa lui Boris Johnson (57 ani), prim-ministrul Marii Britanii.

Totul a plecat de la un mesaj postat de politicianul britanic înainte de finala Europa League dintre Rangers și Eintracht Frankfurt. Boris Johnson i-a încurajat pe scoțieni, însă fostul fotbalist consideră că totul a fost un scenariu foarte prost regizat.

Jamie Carragher, atac frontal la Boris Johnson

„Acest șarlatan are nevoie de un prompter pentru că nu are nicio idee cine e Rangers și ce este Europa League”, a scris Jamie Carragher, alături de un emoji cu un clovn.

Mesajul lui Boris Johnson care l-a enervat pe Jamie Carragher

„Vreau să le doresc celor de la Rangers mult noroc în finala Europa League, din această seară. S-au întâmplat multe cu clubul de când ați așteptat un asemenea meci. Așa că, această finală este o recompensă fantastică pentru dedicarea fanilor.

E grozav pentru sportul din Marea Britanie și pentru Marea Britanie în sine să vadă marile noastre echipe că evoluează pe marile scene ale Europei. Așa că, orice se întâmplă pe teren, sunt extrem de bucoros să văd steagul vostru în Spania. Știu că ne veți face mândri. Succes!", a fost mesajul lui Boris Johnson care l-a scos din sărite pe Jamie Carragher.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.