Liga 1

„Gigi Becali e original în prostie” » Dumitru Dragomir îl „faultează” pe patronul FCSB

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2022

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune despre Gigi Becali (63), patronul FCSB, că „de multe ori e original în prostie”.

În cadrul unei intervenții la emisiunea GSP Live, fostul șef al LPF a fost întrebat despre scandările jignitoare la adresa celor de la FCSB, de la petrecerea de titlu a campioanei CFR Cluj.

Jucătorii lui CFR au fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

„I-a luat valul. I-a luat valul așa cum l-a luat valul și pe Gigi Becali în declarații. Te ia gura pe dinainte”, a răspuns Dragomir.

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali e original, de multe ori, în prostie”

>

Ulterior, a detaliat, făcând referire la afirmațiile lui Gigi Becali de la finalul meciului dintre FCSB și FC Voluntari, scor final 2-2, rezultat care a i-a scos pe roș-albaștri din lupta pentru titlu. Principalul „client” al lui Becali a fost chiar Florentin Pandele, primarul din Voluntari, care îi este fin! Totodată, Becali a sugerat atunci că roș-albaștrii s-au predat intenționat în meciul cu cântec pierdut în fața Viitorului în 2013, 2-5

„Să-l acuzi tu pe primar că s-au dat prime și d-asta a jucat echipa... În loc să fi ieșit să zică: «Da, dom'ne, îl felicit pe finul meu», pentru că ăsta este viitorul fotbalului nostru, corectitudinea. Ar fi fost diabolic, vă dați seama, să fi ieșit să spună asta: «Mi se pare că de aici trebuie plecat cu fotbalul românesc».

Gigi Becali e original, n-ai ce să-i faci. E original, de multe ori, în prostie. Dar să luați lucrurile bune ale lui, nu neapărat pe cele proaste. Este un conducător adevărat. Bagă bani, nu foarte mulți, dar bagă”, a declarat Dragomir.

Relația dintre Gigi Becali și Dumitru Dragomir, șef la LPF până în 2013, a fost de multe ori tensionată. Unul dintre citatele celebre ale patronului FCSB îl are ca „protagonist” chiar pe Dragomir: „M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat”. 

În plus, în 2005, la doi ani după ce latifundiarul o preluase pe FCSB, Dragomir declara că „Becali este un trișor ordinar, hoț de profesie”. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.