Liga 1

Basarab Panduru, necruțător cu un titular de la CFR Cluj: „Dacă pleacă în Italia, în ce ligă de oprește? Jos în Serie B, spre C”

CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2022

Basarab Panduru, fostul internațional român, a vorbit despre Gabriel Debeljuh (25 de ani), atacantul de la CFR Cluj, pe care nu l-ar vedea să facă față într-un campionat mai puternic decât Liga 1.

Croatul, sosit în urmă cu doi ani de la Hermannstadt, este golgeterul campioanei din acest sezon, cu 14 goluri reușite în Liga 1. Debeljuh a fost decisiv în victoria care a adus titlul în Gruia, 2-1 cu Universitatea Craiova. Atacantul a profitat de greșeala fundașului Găman și a a marcat golul golul de 2-0 pentru echipa lui Dan Petrescu.

Basarab Panduru, dur la adresa lui Debeljuh

„Dacă Debeljuh pleacă de acum de la noi în Italia, în ce ligă se opreşte? Merge în Serie A, B? Jos în B spre C, cu un picior în B şi unul în C?

Titularul de la CFR, dacă pleacă, acolo se duce. Ar da nişte goluri în Serie C, mai puţin în Serie B. El mai bun decât Puşcaş, de la Pisa? Îl păstrăm în România, că pentru Liga 1 e bun”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.