Liga 1

Un fost internațional surprinde: „FCSB ar trebui să ia titlul la 10-15 puncte diferență”

FCSB - Voluntari/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2022

Dănuț Lupu (55 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, a comentat deznodământul acestui sezon de Liga 1, când CFR Cluj a reușit să câștige al 5-lea titlu consecutiv.

Fostul internațional a vorbit despre rezultatul de egalitate dintre FCSB și Voluntari, 2-2, în urma căruia roș-albaștrii au ieșit din cursa pentru titlu.

Dănuț Lupu: „FCSB ar trebui să câștige titlul la 10-15 puncte diferență”

„Îi felicit pe cei de la Voluntari. Steaua (n.r. - FCSB) trebuia să câștige campionatul la 10-15 puncte cu lotul lor. Când te trezești mereu pe final, e greu să iei titlul”, a spus Dănuț Lupu, într-o intervenție telefonică la Pro Arena.

Fostul internațional și-a continuat discursul și a amintit de problemele fotbalului românesc din ultimii ani. „De câțiva ani, nu mai avem nici fotbaliști, doar jucători de fotbal. Doar cu unul (n.r. - Tamaș) nu poți face o echipă națională, trebuie 20. Și cluburile sunt de vină, poate și FRF și LPF. Sunt foarte multe școli de fotbal care iau banii copiilor până la 14 ani, iar dacă nu au continuitate, îi lasă. Acum mulți se duc la particular, iar la 14 ani: «Descurcă-te»”, a mai spus Lupu, potrivit sursei menționate.

Concluzie tranșantă anunțată de Mircea Lucescu: „Pentru mine, FCSB este Steaua! Dinamo o să renască cu un stadion nou”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.