Liga 1

Universitatea Craiova va depune apel la suspendarea uriașă primită de Nicușor Bancu + Cu ce sumă l-a amendat clubul

Nicușor Bancu Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 19 May 2022

Universitatea Craiova nu este de acord cu suspendarea de 6 etape primită de Nicușor Bancu (29 de ani, fundaș stânga), după cartonașul roșu încasat în manșa retur din semifinalele Cupei României dintre Universitatea Craiova și Sepsi, scor 0-1, 1-3 la general. Oltenii vor să facă apel.

Chiar și așa, Mihai Rotaru, patronul Universității, l-a amendat cu 2.400 de euro pe căpitanul echipei pentru gesturile necugetate din finalul meciului împotriva covăsnenilor. 

Bancu și-a ispășit deja o rundă de suspendare (1-2 vs. CFR Cluj) și va mai adăuga două partide până la finalul sezonului (ultima etapă cu Farul + barajul pentru Conference League). 

Astfel, fundașul stânga urmează să nu facă parte din lotul Craiovei în primele 3 etape ale stagiunii următoare. Asta dacă sancțiunea căpitanului alb-albaștrilor nu va fi redusă în urma apelului pe care îl va depune clubul

Nicușor Bancu, gesturi necugetate în CSU Craiova - Sepsi 0-1

Nicușor Bancu a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști de pe teren în CSU Craiova - Sepsi 0-1. Mai întâi, el a greșit decisiv la golul celor de la Sepsi. Căpitanul oltenilor a completat apoi seara neagră cu două gesturi grosolane, sancționate instant de „centralul” Horațiu Feșnic cu cartonașul roșu. 

La o fază banală, în momentul unui aut, aproape de poarta lui Pigliacelli, Bancu și-a pierdut cumpătul. Și-a luat elan și l-a lovit violent cu capul în piept pe Ashkovski. Căpitanul Craiovei nu s-a oprit aici! A luat mingea și a aruncat-o în capul adversarului, aflat întins pe gazon. Horațiu Feșnic a intervenit și i-a arătat direct cartonașul roșu.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.