Liga 2

Constantin Budescu, tot mai aproape să semneze » Cu ce echipă negociază azi: „Nu accept să se împotrivească nimeni! Va veni pe răspunderea mea”

Constantin Budescu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2022

Constantin Budescu (33 de ani) este aproape să semneze cu Petrolul, echipă proaspăt promovată în Liga 1, după ce a terminat pe primul loc în play-off-ul Ligii a doua.

Potrivit gazetaph.ro, mijlocașul este la Ploiești, unde susține ultimele negocieri cu președintele Petrolului, Costel Lazăr.

Budescu este în prezent legitimat la FC Voluntari, dar contractul său cu ilfovenii expiră la finalul sezonului. Internaționalul român a semnat cu echipa lui Ciobotariu în iarnă, după ce în prima parte a stagiunii a jucat la FCSB.

Costel Lazăr: „Budescu va fi primul transfer al Petrolului”

Budescu va fi primul transfer al Petrolului! Joi vor fi negocieri și sper că vom semna un contract. Iar în calea acestui transfer nu accept să se împotrivească nimeni!

Deși este accidentat, eu îi cunosc potențialul lui Budescu, va veni pe răspunderea mea, fără impresari și recomandări, va fi hotărârea exclusiv a mea, staff-ul tehnic având rolul de a-l antrena pe fotbalist, atunci când va veni vremea, asumându-ne, și el, și eu, orice riscuri, pentru a deveni iar al Petrolului!”, a declarat Costel Lazăr, potrivit sursei menționate.

Dacă se vor concretiza negocierile, Budescu ar reveni la Petrolul după 11 ani. Internaționalul român este un produs al academiei clubului din Ploiești.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.