Liga 1

Rapid a pierdut procesul cu fostul jucător și trebuie să achite 600.000 de euro » Daniel Niculae: „O mare nedreptate!”

Julio Cesar (dreapta), în duel cu Alexa, în august 2008 / FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 mai 2022

Rapid a pierdut procesul la FIFA cu brazilianul Julio Cesar (42 de ani), atacant care a îmbrăcat tricoul giuleștenilor în 2008. Victor Angelescu e obligat să achite o datorie în valoare de 600.000 de euro.

Rapid mai are o singură cale de atac împotriva deciziei dictate de FIFA, conform Prosport. Președintele Daniel Niculae a confirmat: „Din păcate e adevărat, am pierdut un proces. Mai avem o cale extraordinară pentru recurs, mergem până în pânzele albe. Nu e o sumă atât de mare. E vorba de 400.000 de euro și alte 200.000 de euro penalități. Mai sunt alți  doi foști jucători care au deschis procese, dar sumele sunt mult mai mici.

Problema e că e o mare nedreptate ce s-a întâmplat. În situația în care vom pierde procesul, vom demonstra tuturor că suntem o echipă puternică și că suntem de neclintit. O să demonstrăm că suntem un club sănătos, care în următorii ani se va bate pentru lucruri importante”, a spus Daniel Niculae, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Ce riscă Rapid

Dacă va pierde și în ultima instanță, Rapid va fi nevoită să achite datoria de 600.000 de euro. În caz contrar, riscă sancțiuni similare cu cele primite de FCU Craiova, pentru neplata restanțelor către foștii fotbaliști Michael Baird și Joshua Rose. Oltenii au primit interdicție la transferuri!

Julio Cesar

Atacantul brazilian Julio Cesar a venit la Rapid în iulie 2008, de la AEK Atena. A rezistat doar jumătate de an, perioadă în care a evoluat de 15 ori și a înscris în două rânduri.

VIDEO Florin Manea: „Nu am înțeles de ce a fost Grigore căpitan la Rapid. Eu nu i-aș mai prelungi contractul, nici lui Morais”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.