Liga 1

Anamaria Prodan crede că Laurențiu Reghecampf va fi demis de la Craiova: „Dacă le-ai scrântit, e gata”

+56 Foto
Anamaria Prodan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 May 2022

Agentul de jucători Anamaria Prodan (49 de ani) este de părere că fostul soț, Laurențiu Reghecampf (46), va fi dat afară de Mihai Rotaru de la CS Universitatea Craiova. 

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele în acest final de sezon,  după ce a pierdut titlul în Liga 1 și a fost eliminat de Sepsi în Cupa României. Fosta lui soție nu-i dă prea multe șanse să continue în Bănie. 

„Eu cred ar putea fi demis. În general se pierd bani când se pierde un titlu, o calificare. Despre asta este vorba. Eu am fost și în poziția patronului și știu cum e. Nu e ușor să scoți bani din buzunar și să pierzi absolut tot. 

Probabil că va fi o schimbare, este soarta fiecărui antrenor, aici nu e vorba de Reghe sau de Mourinho. E normal, când ratezi toate obiectivele... 

Să-i vină mintea la cap și să înțeleagă exact ce l-am învățat toată viața. Meseria merge mână în mână cu viața personală. Dacă le-ai scrântit, e gata”, a declarat Anamaria Prodan potrivit Orangesport.

FOTO Anamaria Prodan a început să lucreze la sală: 

Barajul pentru Europa, ultima șansă a lui Reghe

Laurențiu și-ar putea salva jobul dacă ar câștiga barajul pentru ultimul loc de Conference League, însă în momentul acesta el nu are asigurată continuarea la conducerea Universității Craiova.

Favorit să-l înlocuiască ar fi Mirel Rădoi, dacă Rotaru va hotărî până la urmă să-l pedepsească pe Reghe pentru parcursul dezamăgitor al echipei.

VIDEO Reghecampf, despre meciul cu Farul

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.