Liga 1

Dan Petrescu, răspuns tranșant după criticile lui Balint: „Tot stadionul Stelei mă înjură când joc acolo”

Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 May 2022

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit în premieră despre scenele în care jucătorii ardelenilor au scandat cuvinte triviale la adresa Stelei.

  • Context: După ce au câștigat titlul, fotbaliștii și staff-ul echipei au mers la restaurantul „Da Vinci” din Cluj, un local de lux ales chiar de finanțatorul Neluțu Varga.
  • Acolo, printre alte scandări, petrecăreții fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”. Între jucători și alți invitați se afla și Dan Petrescu. El este filmat cu spatele și nu se poate observa dacă ia parte la respectivele scandări reprobabile. 
  • Gabi Balint, fost coleg cu Petrescu între anii 1985-1990 la Steaua, a răbufnit la adresa tehnicianului când a văzut imaginile

Dan Petrescu s-a apărat și a declarat că el nu a scandat. De asemenea, antrenorul a avut un mesaj dur adresat tuturor celor care l-au criticat. 

Dan Petrescu: „Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face”

A fost o scandare a jucătorilor, eu doar eram acolo. Eu nu am zis nimic, am fost la Steaua, am copilărit acolo. Fanii zic despre mine nu ştiu ce, dar eu am jucat finale, am câştigat cupe. Însă când joc pe terenul Stelei (n.r. - FCSB), tot stadionul mă huiduie. Asta nu a zis nimeni niciodată. 

Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj, e înjurat Dan Petrescu. Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face. Vorbesc acolo, bravo lor! Eu sunt aici de dimineaţă şi muncesc, îmi fac meseria. 

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun”, a declarat Dan Petrescu potrivit Prima Sport.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.