Liga 1

Sfatul unui fost jucător de la Viitorul: „Asta e important. Impresarii își văd doar partea lor”

Ionuț Puțanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 mai 2022

Ionuț Puțanu (28 de ani), fost fundaș central la Viitorul, în prezent legitimat la Pforzheim în liga a 8-a din Germania, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre influența impresarilor în viața fotbaliștilor.

Puțanu a povestit cum a fost păcălit de un impresar, în 2016, când a plecat de la Viitorul pentru a semna cu un club din 2.Bundesliga.

Ionuț Puțanu: „Impresarii își văd doar partea lor”

„Am avut un impresar care mi-a zis că mă duce aici (n.r. - în Germania), în Liga a doua. Pe alte sume față de cele pe care aș fi jucat în țară. Eram tânăr, încântat de sumele din contract. Am ajuns aici, dar lui nu îi conveneau sumele pe care trebuia să le primească și am rămas singur într-o țară străină. 

Pasul deja îl făcusem, am rupt contractul cu Viitorul. Am fost primul care a putut să rupă contractul de acolo. Am mers pe mâna acestui domn. Nu are rost să-i dau numele. Un sfat pentru tineri: cel mai important e să asculte de părinți, să aibă continuitate. Impresarii își văd doar partea lor”, a spus Ionuț Puțanu, la GSP Live.

Fostul jucător de la Viitorul a povestit cum a ajuns apoi în Liga a patra, înainte să se accidenteze grav: „Am ajuns aici și s-a produs un colaps. Clubul Kalstrhue nu m-a mai vrut. Impresarul mi-a spus. Apoi m-am dus la sora mea, în țară nu voiam să mă mai întorc.

Am zis să încerc la o echipă bună din zonă. Cea mai bună era Kalstrhue și am zis să încerc la următoarea, Nottingen din Liga a patra. Am zis să încep undeva repede, că era august. M-am dus singur și deja îmi făcusem planul cum să ajung în liga a doua, până să vină accidentarea”.

VIDEO Sfatul lui Ionuț Puțanu: „Asta e important. Impresarii își văd doar partea lor”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.