Campionate

Paul Pogba s-a înțeles cu City, dar a refuzat ulterior propunerea » Ce l-a făcut pe francez să se răzgândească

Paul Pogba și Jack Grealish Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 mai 2022

Paul Pogba (29 ani) își încheie contractul cu Manchester United în această vară, prilej pentru marile cluburi ale Europei să se intereseze de serviciile campionului mondial.

Manchester City, marea rivală a „diavolilor roșii” l-a vrut pe mijlocașul francez, însă Paul Pogba a fost nevoit să refuze oferta în cele din urmă, chiar dacă inițial a ajuns la un acord personal cu formația lui Pep Guardiola.

Motivul pentru care Pogba a refuzat-o pe Manchester City

Conform presei britanice, internaționalul francez a hotărât să înceteze discuțiile cu oficialii „cetățenilor” de frica fanilor lui Manchester United. Pogba s-a temut că ar putea urma o reacție violentă a suporterilor de pe Old Trafford, așa că a preferat să excludă oferta venită din partea liderului din Premier League.

Paul Pogba, aproape de o revenire la Juventus

Decis să schimbe campionatul, fotbalistul în vârstă de 29 de ani ar putea reveni la Juventus, acolo unde a mai jucat în perioada 2012-2016. Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport, Federico Cherubini, directorul sportiv al clubului din Piemont, se află în Anglia pentru a negocia transferul lui Pogba.

După ce a cucerit 9 titluri consecutive în perioada 2012-2020, Juventus a avut mari probleme în ultimii doi ani, motiv pentru care următoarea perioadă de transferuri este foarte importantă pentru „Bătrâna Doamnă”.

Astfel, Pogba reprezintă o prioritate a torinezilor, iar în cazul în care revenirea sa în Italia se va concretiza, campionul mondial ar urma să primească un salariu de 8 milioane de euro/an.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.