Liga 1

Doar doi antrenori din Liga 1 l-au felicitat pe Dan Petrescu pentru titlul cucerit: „În rest, nimeni!”

Gică Hagi și Dan Petrescu / FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 mai 2022

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, spune că Gică Hagi (57 de ani) și Mihai Iosif (47 de ani) au fost singurii antrenori din Liga 1 care l-au felicitat. 

Dan Petrescu susține că adversarii din Liga 1 nu s-au înghesuit să îl sune după cel de-al 5-lea titlu consecutiv cucerit. Doar prietenul Gică Hagi și Mihai Iosif, fostul antrenor al Rapidului, i-au trimis mesaje.

Dan Petrescu: „Doar Hagi și Iosif m-au felicitat”

„Dacă primeam mesaj de la cei care m-au criticat, se rupea telefonul. N-am primit de la nimeni care m-a criticat, ci de la mulți prieteni care niciodată nu m-au criticat și au fost alături de mine la greu. Am primit vreodată un mesaj de la rivali în cinci ani?

Singurul rival, între ghilimele, care m-a sunat a fost Gică Hagi. Și fostul antrenor al Rapidului, domnul Iosif, care m-a felicitat. În rest, nimeni”, a spus Dan Petrescu, la Pro Arena. 

Dan Petrescu intră în vacanță

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa sa va folosi rezervele în confruntarea fără miză cu FCSB de duminică.

Din păcate, foarte mulți dintre jucători au plecat (n.r. - în vacanță). Am rămas puțini, vor fi foarte mulți copii la acest meci. Cei trei jucători convocați la lot au intrat în vacanță, Boateng e în vacanță, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanță. Petrila va fi în lot. Dintre cei care au evoluat cu Craiova, cred că nu voi mai folosi pe nimeni. Pe Omrani nu l-am mai văzut la antrenament, a dispărut. Ca de obicei...
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Ce modificări va suferi lotul campioanei CFR Cluj? Dan Petrescu: „Sunt jucători care merită să plece”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.