Liga 1

Laurențiu Reghecampf, cu gândul la barajul cu FC Botoșani: „E mult mai important pentru noi decât meciul ăsta” + acuză suspendarea lui Bancu: „E exagerată”

+9 Foto
Laurențiu Reghecampf Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 May 2022

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Farul, scor 4-1, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Laurențiu Reghecampf, antrenrul oltenilor, a tras concluziile la final de sezon. 

Reghecampf a explicat deciziile tactice de a menaja mai mulți titulari pentru meciul de săptămâna viitoare, barajul pentru Conference League cu FC Botoșani.

„Dacă ne uităm la prima repriză, cei de la Farul au avut câteva ocazii mari. Dar, cum e în fotbal, ei au ratat, noi am marcat. A trebuie să ne gândim și la viitorul meci, care e foarte important pentru noi. Aveam 3 jucători la limită cu cartonașe: Crețu, Markovic și Gustavo, plus Screciu care din nou a acuzat dureri la genunchi și a trebuit să îl menajăm. 

Vătăjelu și Ivan, care au jucat toate meciurile, Bancu, suspendat. A trebuit să ne gândim și la următorul meci, de vinerea viitoare, cu Botoșani, care e mult mai important pentru noi decât meciul din seara asta, dar mă bucur că jucătorii care au intrat azi și-au făcut treaba, absolut toți. 

Au fost acțiuni frumoase, am mai avut ocazii de a marca, sunt mulțumit de joc. FC Botoșani e o echipă foarte bună, cu experiență, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Orange Sport.

Reghecampf, despre suspendarea lui Bancu: „Mi se pare că e cam exagerată”

Tehnicianul oltenilor a vorbit și-a dat cu părerea și despre suspendarea de 6 etape pe care Nicușor Bancu a primit-o după cartonașul roșu încasat în manșa retur din semifinalele Cupei României. Craiova va face apel la această decizie.

Mi se pare că e cam exagerată, dar mă abțin de la comentarii. Oamenii de la Comisii trebuie să analizeze mai bine. El e un băiat care își recunoaște greșeala, ar trebui și cei de la Comisii să ia în considerare asta. Noi trebuie să ne facem datoria, să facem tot ce depinde de noi ca el să ia cât mai puține etape de suspendare”, a mai precizat Reghe. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.