Liga 2

Fanii CSA Steaua, mesaj după apelul pierdut la TAS » Dezvăluie cine a dat banii: „Facem această precizare pentru apărătorii infractorilor, care nu pot dormi din cauza noastră”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 May 2022

Fanii CSA Steaua au reacționat după ce clubul „militar” a pierdut apelul la TAS.

CSA Steaua, club căruia FRF nu i-a permis să participe la barajul pentru promovarea în Liga 1, a dat în judecată Federația Română de Fotbal la TAS, sperând astfel că va reuși suspendarea primului meci de baraj, cel dintre Chindia și Chiajna. După ce forul elvețian a respins solicitarea „militarilor”, fanii CSA Steaua au reacțioant pe Facebook. În plus, aceștia au dezvăluit cum au plătit taxele. 

Cei de la CSA Steaua au achitat pentru început 1.000 de franci elvețieni pentru judecarea cazului în regim de urgență, urmând ca TAS să calculeze costurile finale și să le trimită „militarilor” factura.

Fanii CSA Steaua, reacție după apelul pierdut la TAS

„Steaua a primit un răspuns negativ în privința contestației înaintate la TAS pentru a suspenda/amâna meciul de baraj. Aceasta a fost o procedură rapidă ce privea suspendarea barajului.

În funcție de acest răspuns, Steaua putea fi sigura de următorul pas. Pas ce îl poate face în continuare, şi anume judecarea la TAS cu privire la dreptul de a juca baraj. Pe înțelesul tuturor, TAS a spus că barajul de mâine nu se poate amâna/anula, atât!

Toate aceste acțiuni în justiție au fost întreprinse cu ajutorul financiar al unor oameni apropiați clubului Steaua, stelişti adevărați, cărora le mulțumim pe această cale. Facem această precizare mai ales pentru apărătorii infractorilor, care nu pot dormi liniștiți din cauza noastră ”, se arată în mesajul publicat de AS47.

VIDEO Mircea Lucescu: „Pentru mine, FCSB este Steaua!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.