Liga 1

Atac frontal în direct, după dezastrul de la Cluj: „Nu e normal să faci așa ceva! De ce n-ai fost acolo?”

+34 Foto
Dinamo e cu un picior în liga secundă / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 mai 2022

Ionel Dănciulescu, fost jucător și oficial la Dinamo, nu l-a menajat pe Iuliu Mureșan, după ce roș-albii au fost surclasați de Universitatea Cluj în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, 0-2. Danciu-gol îi reproșează oficialului că a abandonat echipa în ultimele săptămâni.

  • Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, fiind la un meci distanță de a produce șocul deceniului în Liga 1. „Câinii” au dezamăgit crunt pe „Cluj Arena” și sunt cu un pas în liga secundă, contrapeformanță fără precedent în istoria clubului. 
  • Returul va fi pe 29 mai, pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare.

„Nu e totul pierdut, dar ce s-a întâmplat e o mare dezamăgire. E nevoie de altă atitudine! E o rușine, din punctul meu de vedere, cum s-a prezentat echipa în această seară. Numai nouă ni se putea întâmpla să luăm gol în inferioritate!

Vinovați sunt cu toții, dar ce se întâmplă acum e și o consecință a problemelor apărute în acest sezon. Nu e normal ca omul care are destinul echipei în mâini (n.r. - administratorul special Iuliu Mureșan) să dispară, să nu mai vină la meciuri, să nu mai fie lângă echipă. 

Sunt foarte mulți jucători care își termină contractele, iar tu n-ai fost acolo să discuți cu ei, să le oferi o siguranță! Jucătorii ar fi trebuit să știe pentru ce luptă, să aibă o motivație. Nu știu ce dorință de a juca au avut unii dintre ei”, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Retrogradarea ar fi cea mai mare rușine din istoria lui Dinamo. Nu știu ce echipe și-ar dori să mai transfere apoi jucători cu o asemenea atitudine.

- Marius Niculae, fost atacant Dinamo

Iuliu Mureșan nu a fost prezent la meci, deși se afla în Cluj!

Deși se află în Cluj de mai mult timp, Iuliu Mureșan nu a asistat la partida care poate fi crucială pentru viitorul echipei. Administratorul special al lui Dinamo s-a implicat tot mai puțin la echipă în ultima perioadă, iar la finalul acestui sezon va pleca de la club.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit zilele trecute despre situația lui Iuliu Mureșan: 

„Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean (n.r. - cel care deține pachetul majoritar de acțiuni și care a câștigat un proces prin care trebuie reangajat la Dinamo) are cele mai mari șanse de a fi numit.

Eugen Neagoe, declarații după U Cluj - Dinamo 2-0: „Dinamo are o misiune foarte dificilă”

>

FOTO / Cele mai tari imagini din duelul U Cluj - Dinamo 2-0

+34 Foto
Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.