Liga 1

Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”

+34 Foto
Cornel Dinu (73 de ani), legenda „câinilor”, a comentat în stilul caracteristic eșecul formației de suflet.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 mai 2022

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Cornel Dinu (73 de ani), legenda „câinilor”, a comentat în stilul caracteristic eșecul formației de suflet. 

Cornel Dinu remarcă un dinamovist, după eșecul cu U Cluj

„Totul a fost făcut după ureche la Dinamo. Singura decizie care aduce cu puțin cu tradiția de disciplină, de realizări, dar într-o proporție mai mică, este Pierret. El e singurul care a arătat ceva, dar e și singurul jucător care a fost adus de un fotbalist, de Răducioiu. 

În rest, ceilalți au fost aduși de Iuliu Mureșan. Sufăr alături de milioane de câini roșii. De vreo 10 ani se întâmplă asta”, a spus Cornel Dinu, la Orange Sport. 

Dacă Balthazar Pierret (22 de ani) a fost lăudat, Gabriel Torje și Steliano FIlip au avut parte de o dojană din partea lui Cornel Dinu: „Nu mai am așteptări de la Torje, dar nu doar de la el, de la toți fotbaliștii reveniți. 

Șutul lui Steliano Filip din prelungiri, fotbalist plătit cu mii de euro, este o bătaie de joc. Este o blasfemie la adresa fotbalului. Acești jucători, pentru a-și reveni cât de cât, ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii”.

Florin Prunea, după U Cluj - Dinamo 2-0: „Dinamo a avut neșansă. Pot întoarce rezultatul!”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.