Liga 1

Milhazes: "În ultimele două meciuri putem juca relaxat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul lui Poli Timişoara, Carlos Milhazes, a declarat miercuri că formaţia bănăţeană va juca pentru spectacol în cele două partide care au rămas de disputat în acest campionat după ce etapa trecută a obţinut calificarea în Cupa UEFA, transmite corespondentul NewsIn.

"Mă bucur că ne-am calificat în cupele europene. În ultimele două meciuri putem juca relaxat, fiindcă nu mai e acea presiune de până acum. Vom savura meciurile, ne vom bucura de fotbal", a spus portughezul Milhazes.

Atacantul Arman Karamian susţine că nu vrea să se răzbune pe Ceahlăul după ce în urmă cu şase luni a fost dat afară. " Nu vreau să îmi mai aduc aminte de ce am fost afară de acolo. Acum sunt la Poli şi nu mă gândesc la revanşă. E destul că retrogradează", a afirmat armeanul, care susţine că nu ştie unde va evolua în sezonul viitor: "Nu ştiu ce va fi de la vară. Viaţa unui fotbalist e scurtă, iar dacă eşti căutat de un club mai mare, vrei să te duci. Vom vedea ce va fi după meciul cu Farul, în ultima etapă”.

Partida Ceahlăul Piatra Neamţ-Poli Timişoara, din cadrul etapei a 33-a a Ligii I, se va disputa dumincă de la ora 20:30. În acest moment, Ceahlăul se află pe locul 15, retrogradabil, cu 33 de puncte, în timp ce Poli ocupă poziţia a şasea, cu 54 de puncte.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.