Liga 1

„Hoția și minciuna m-au oprit să investesc” » Becali anunță condiția pentru a mai finanța FCSB

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 mai 2022

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a anunțat că va mai investi bani în club doar dacă echipa ajunge în grupele Conference League.

Clasată pe locul 2 în acest sezon, FCSB va participa în preliminariile Conference League sezonul următor. Echipa patronată de Gigi Becali va intra în turul 2 preliminar, la fel ca în sezonul precedent, când a fost eliminată umilitor de Șahtior Karagandy.

De calificarea în grupele celei de-a treia competiții europene depinde viitorul clubului. Patronul Gigi Becali a anunțat că va mai investi bani doar dacă roș-albaștrii trec de fazele preliminarii.

Pe deasupra, latifundiarul spune că „hoția și minciuna” au împiedicat FCSB să câștige campionatul și să atace grupele Champions League.

Gigi Becali anunță condiția în care ar mai investi la FCSB: „Doar dacă ne calificăm în grupele Conference League”

„Când e vorba de bani, trebuie să fii atent, să nu-și înghețe picioarele. Una e să câștigi moral, altceva altceva e când e palpabil, să câștigi bani. Dacă ne calificăm în grupele de Conference League, normal că bag bani.

Nu pot să ajung în Champions League pentru că au fost hoție și minciună, ele m-au oprit să investesc bani”, a declarat Becali la Pro Arena.

Cu doar o zi în urmă, Becali susținuse că „nu mai dau 5 bani din buzunarul meu”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.