Liga 2

Imaginile serii după U Cluj - Dinamo » Cum a plecat acasă Erik Lincar

+34 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 22 mai 2022

U Cluj este la un meci de revenirea în Liga 1, după 2-0 cu Dinamo, în turul barajului de promovare/menținere în Liga 1.

În timp ce dinamoviștii s-au ascuns în vestiar, la Cluj Arena, jucătorii lui U Cluj au plecat rând pe rând spre case.

Ultimul care a părăsit stadionul a fost Erik Lincar, antrenorul învingătorilor deplasându-se cu o trotinetă electrică! Lincar se deplasează frecvent cu trotineta prin Cluj, îi este mai comod și îl și relaxează. Fost jucător al Stelei, ardeleanul a fost salutat de câțiva suporteri ai „câinilor” care au avut răbdarea să-i aștepte pe elevii lui Uhrin până la final. 

VIDEO Erik Lincar a plecat cu trotineta de la stadion, după U Cluj - Dinamo

>

„Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aș fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut șanse. E adevărat că și Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup și prin muncă. Trebuie să marcăm mai mult, din patru șanse mari am marcat doar două goluri. Va câștiga cine va fi mai puternic mental”, a spus Lincar după meci.

O seară extraordinară, o atmosferă incredibilă. E plăcerea fiecărui fotbalist să joace într-o asemenea atmosferă. Ei au început mai agresiv în a doua repriză, dar am avut încredere în apărarea noastră, care a făcut o treabă foarte bună. Dumnezeu e mare şi mi-a oferit oportunitatea de a marca din a doua șansă.

Îi dedic golul soţiei mele, care a plecat acum câteva zile în Ucraina şi a privit meciul de acolo. Trebuie să jucăm cu aceeaşi determinare ca să reuşim să scoatem un rezult pozitiv şi să promovăm
- Alexandru Boiciuc, atacant U Cluj

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.