Liga 1

Uhrin, arătat cu degetul după înfrângerea lui Dinamo: „Nu a adus nicio schimbare”

+34 Foto
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 mai 2022

Andrei Cristea, fost atacant la Dinamo, a comentat prestația „câinilor” în meciul cu U Cluj, 0-2, din turul barajului de menținere/promovare în Liga 1.

.Cristea spune că cehul Dusan Uhrin jr nu a schimbat nimic la Dinamo de când a venit și spune că jucătorilor le va fi extrem de greu în săptămâna premergătoare returului.

Andrei Cristea: „Pentru Dinamo, greul acum începe” 

„Venirea lui Uhrin nu a adus nicio schimbare, nici ca atitudine, nici ca rezultatele. Au avut victorii cu Gaz Metan și Academica Clinceni și niște tresăriri cu Rapid și alte două meciuri. Să fim corecți și să spunem și că e greu să schimbi ceva la echipă când ajungi în mai. 

Jucătorii nu sunt slabi, dar lotul e blocat din punct de vedere mental. Iar fanii au intrat și peste jucători... Pentru Dinamo, greul acum începe! La Dinamo s-a mers din greșeală în greșeală, începând cu acea vară în care au venit jucători cu salarii mari. În vara asta s-au adus iar mulți jucători, în iarnă la fel, a venit și Mureșan cu alții...

Iar Dinamo și-a pierdut respectul. Nu am mai simțit respect pentru Dinamo când veneam și jucam contra lor. Poate o retrogradare ar fi cel mai bine. Ar fi bine s-o ia de la zero. Acum s-a ajuns într-o situație critică. Era mai bine pentru Dinamo dacă returul se juca mai repede. Vor fi multe trăiri acum”, a spus Andrei Cristea în emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO Adrian Ropotan, reacție dură după U Cluj - Dinamo 2-0: „E grav ce se întâmplă. Dinamo are jucători plafonați”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.