Liga 1

CFR Cluj a ofertat un internațional de tineret din play-off! Suma pusă pe masă

Mihai Popa, numărul 12, în tricoul naționalei U21 // foto: Imago Images

Articol de Octavian Cojocaru  —  duminică, 22 mai 2022

CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru Mihai Popa (21 de ani), portarul celor de la FC Voluntari, deținut în co-proprietate cu Astra.

Mihai Popa, goalkeeper transferat de FC Voluntari de la Astra Giurgiu în vara lui 2021, a impresionat în primul său sezon în poarta ilfovenilor.

Popa a încasat 35 de goluri în 39 de partide jucate în acest sezon și a rezistat fără gol primit în 15 dintre acestea.

Evoluțiile sale au atras atenția campioanei CFR Cluj, care a utilizat mai mulți portari pe parcursul sezonului: Cristian Bălgrădean, Otto Hindrich, Karlo Letica. În lotul ardelenilor se mai află și Răzvan Sava, adus de la Torino în ianuarie.

CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru Mihai Popa

Din informațiile GSP.ro, CFR Cluj a oferit 300.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Mihai Popa. Jucătorul este deținut în co-proprietate de FC Voluntari și Astra, astfel că orice sumă de transfer primită în schimbul său ar fi împărțită în mod egal de cele două cluburi.

Mihai Popa a făcut minuni în meciul cu FCSB, răpindu-le titlul elevilor lui Toni Petrea. Mihai Stoica a spus că Mihai Popa ar fi semnat deja cu CFR Cluj. Cristi Balaj a negat categoric, dar CFR a făcut o ofertă pentru goal-keeper.

Astra, campioană a României în 2016, a retrogradat în Liga 3 la capătul acestui sezon de Liga 2. FC Voluntari, în schimb, trece prin unul dintre cele mai bune momente din istoria clubului: va încheia campionatul pe locurile 4 sau 5 și a ajuns în finala Cupei României, pierdută cu Sepsi OSK, 1-2.

Mihai Popa este portarul din Liga 1 cu cel mai mare procentaj al șuturilor pe poartă apărate în acest sezon, 80%, o valoare cu care se laudă și Cătălin Căbuz, portarul Chindiei.

Cota sa de piață este de 800.000 de euro. Internațional român de tineret, Mihai Popa a apărat poarta reprezentativei U21 în 5 partide, toate de natură amicală.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.