Liga 1

Florin Tănase, categoric în privința viitorului: „Sunt cu gândul aici”

+20 Foto
FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. Florin Tănase (27 de ani) nu se gândește la plecarea de la echipă.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Monday, 23 May 2022

FCSB a învins rezervele lui CFR Cluj, scor 3-1, într-un meci fără miză reală în clasament, din ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. Florin Tănase (27 de ani) nu se gândește la plecarea de la echipă. 

Tănase nu a uitat erorile de arbitraj din penultima rundă, cele două ofsaiduri care au dus titlul în vitrina lui CFR Cluj.

Florin Tănase, după FCSB - CFR Cluj 3-1

„E păcat că nu am jucat cu trofeul pe masă, să se decidă acum campioana. Suntem fericiți că am câștigat. Am jucat pentru suporterii noștri, i-am făcut fericiți. Au fost lângă noi pe tot parcursul sezonului. Ne bucurăm că am atras mai mulți oameni alături de noi.

Ar fi fost stadionul plin dacă era cu titlul pe masă, probabil erau oameni și pe blocuri. Din păcate, în 24 de ore, din două ofsaiduri, am pierdut titlul. 

Noi am dovedit că suntem maturi, am câștigat un meci la CFR acasă în play-off. Am fi câștigat și meciul cu Voluntari, dar dacă nu am avut VAR sau dacă domnul asistent nu a vrut să ridice fanionul...”, a spus Florin Tănase, la Orange Sport. 

Întrebat dacă rămâne la FCSB, Tănase a fost categoric: „Rămân, sunt cu gândul aici și vreau ca sezonul viitor să câștig titlul”. 

VIDEO Adrian Șut, după „dubla” din FCSB - CFR Cluj 3-1

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.