Liga 1

3 clujeni, cei mai slabi în FCSB - CFR Cluj » Ce notă a luat omul meciului

+20 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 mai 2022

FCSB a reușit să se impună în fața rivalei CFR Cluj, 3-1, la capătul unui meci care nu a avut nicio miză pentru configurația clasamentului.

În fața unei echipe cu mai mulți jucători care au evoluat puțin în acest sezon, FCSB a reușit să marcheze golurile decisive în repriza secundă, după ce scorul la pauză a fost 1-1. 

Adrian Șut, cel mai bun jucător în FCSB – CFR Cluj 

Marcator a două goluri, în minutele 64 și 87, Adrian Șut a fost omul meciului. Mijlocașul defensiv a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. 

 De la FCSB, Târnovanu, Radunovic, Valentin Gheorghe, Florin Tănase și Oaidă au jucat sub media echipei, fiind notați cu 5.

 Cea mai mică notă a meciului au primit-o trei jucători de la CFR Cluj. Cristi Bălgrădean, Florin Ștefan și Valentin Costache au luat 4. Notele GSP după FCSB – CFR Cluj 

Fanii FCSB, torţe de supărare 

Suporterii celor de la FCSB n-au umplut stadionul la derby-ul fără miză cu CFR Cluj, disputat la Buzău. Chiar și așa, ultrașii din Peluza Nord au creat o atmosferă încinsă în startul partidei. În total, 8573 de oameni au fost prezenți pe „Municipal”. Încă din startul partidei, suporterii au aprins torțe, multe dintre ele ajungând pe gazon. 

De altfel, arbitrul Adrian Cojocaru a și oprit preț de câteva secunde partida, pentru ca un pompier să pătrundă pe teren și să îndepărteze materialele pirotehnice. „De mici crescuți în atmosfera roș-albastră / Iubim Steaua, nu o decizie judecătorească”, a fost mesajul afișat de suporterii de la „Nord” la Buzău. 

Dan Petrescu, înjurat și în absență

 Dan Petrescu, cel care a ales să nu stea pe bancă la derby-ul din această seară, n-a fost iertat de galeria roș-albaștrilor. Ultrașii au dat tonul scandărilor obscene la adresa antrenorului campioanei, preluate apoi de întreg stadionul. 

Zilele trecute, la petrecerea de titlu a CFR-ului, Petrescu a fost surprins lângă mai mulți jucători clujeni care scandau cu patos împotriva FCSB-ului. Printre alte scandări, aceștia au fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la rivalele roș-albaștrilor: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

VIDEO Alin Minteuan, declarații după FCSB - CFR Cluj 3-1: „Ne-am pregătit pentru acest joc”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.