Formula 1

Celebrul rapper Drake a pariat peste 200.000 de dolari pe cursa din Formula 1 » Ce s-a întâmplat

Charles Leclerc, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 May 2022

Rapperul Drake (35 de ani) a pariat 300.000 de dolari canadieni, echivalentul a 234.000 de dolari americani, pe victoria lui Charles Leclerc (24) în Marele Premiu al Spaniei din Formula 1. Cursa a fost câștigată de Max Verstappen (24), după ce monegascul s-a văzut nevoit să abandoneze.

Rapperul canadian Aubrey Drake Graham, cunoscut sub numele de scenă „Drake”, a pus la bătaie aproximativ 234.000 de dolari americani pentru victoria lui Charles Leclerc în Spania.

Drake a pierdut pariul pe Marele Premiu al Spaniei: Charles Leclerc a abandonat! 

Monegascul de la Ferrari a plecat din pole-position, în fața lui Max Verstappen (Red Bull) și a coechipierului Carlos Sainz jr., și a dominat copios prima parte a cursei.

În turul 27 era lider detașat, dar s-a văzut nevoit să abandoneze din cauza unor probleme la motor

Red Bull a profitat din plin, Max Verstappen și coechipierul Sergio Perez au obținut primele două poziții, iar Drake a pierdut posibilitatea de a câștiga aproximativ 586.000 de dolari americani!

După 6 curse din sezon, Max Verstappen este liderul clasamentului general al piloților, cu 110 puncte. Charles Leclerc, care nu a punctat deloc la Barcelona, are 104, iar Sergio Perez vine pe 3, cu 85 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.