Campionate

Antrenorul care a traumatizat Steaua lui Olăroiu a fost numit secund la Manchester United

Nicolae Dică, după Middlesbrough - Steaua 4-2, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 mai 2022

Steve McClaren, antrenorul care a eliminat Steaua (actuala FCSB) în semifinalele Cupei UEFA 2006, a fost numit secundul lui Erik ten Haag la Manchester United

Steve McClaren a fost secundul lui Sir Alex Ferguson între 1999 și 2001, după care a trecut la Middlesbrough pentru 5 ani. A atins finala Cupei UEFA, după ce a trecut de Steaua lui Olăroiu în semifinale, grație unui 4-2 „acasă”, care a traumatizat istoria fotbalului românesc. 

În vârstă de 61 de ani, Steve McClaren a fost anunțat astăzi pe noua poziție. Alături de el, va veni și Mitchell van der Gaag. United trece printr-o perioadă foarte proastă. Nu a mai luat un trofeu din 2017, de când era Jose Mourinho, iar în acest sezon a terminat pe locul 6, care duce în Europa League. 

Steve McClaren, foto: Imago

Cavani le-a arătat degetul mijlociu fanilor după ultimul său meci pentru Manchester United

Edinson Cavani (35 de ani) se desparte cu scandal de Manchester United. Atacantul uruguayan a arătat degetul mijlociu către suporteri după înfrângerea cu Crystal Palace, 0-1, din ultima etapă a sezonului de Premier League.

Edinson Cavani a jucat, duminică, ultimul său meci la Manchester United. Atacantul sud-american a fost integralist în deplasarea de la Crystal Palace, meci pierdut de „diavolii roșii” la limită, 0-1. 

După meci, în drumul spre autocarul echipei, Cavani a fost apostrofat de suporterii din parcare, nemulțumiți de prestația sa și de rezultatele echipei.

Iritat, cu o mină gravă, Cavani a arătat degetul mijlociu către grupul fanilor de două ori, înainte de a urca în autocar. Între semnele obscene a îndreptat degetul arătător spre cineva, semn că un anume individ era ținta gestului.

Înaintea meciului, antrenorul Ralf Rangnick anunțase că partida cu Palace este ultima a lui Cavani la United.

Citește și alte știri din Premier League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.