Diverse

O oră în Olimp » Cartea „Fotbal minut cu minut” a fost lansată. De miercuri, 25 mai, la chioșcuri cu Gazeta Sporturilor!

+16 Foto
Cartea „Fotbal minut cu minut”

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 24 May 2022

Cartea „Fotbal minut cu minut” a fost lansată în prezența câtorva dintre „zeii microfonului”. Volumul apărut la Editura Publisol are 480 de pagini.

  • De miercuri, 25 mai, cartea „Fotbal minut cu minut” poate fi cumpărată de la toate chioșcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor. La un preț special: 54,9 lei

Luni la prânz, vreme de un ceas, foaierul Sălii Radio s-a umplut de istorie. Teoharie Coca Cosma, Teodor Mateescu, Mircea M. Ionescu, Nicolae Secoșan, Vasile Arhire și alți câțiva veterani ai microfonului s-au așezat cuminți pe scaune pentru a asista la lansarea cărții „Fotbal minut cu minut”, scrisă de jurnalistul clujean Ovidiu Blag. 

De fapt, „zeii” care au contribuit la cea mai de succes emisiune din istoria radioului public - audiența maximă a fost de 5 milioane de ascultători! - au venit să asiste la depănarea propriilor povești. A propriilor vieți, trăite zeci de ani între două stadioane, două trenuri și zeci de mii de ore de transmisie în direct. 

N-au fost uitați nici regretații Ion Ghițulescu, Sebastian Domozină sau Nicolae Soare, iar lupii tineri Adrian Soare, Cătălin Cârnu ori Robert Șișcă au promis să ducă ștafeta mai departe.

22 noiembrie 1964e data la care a fost efectuată prima transmisie radio a mai multor partide din Divizia A. Cei mai importanți moderatori au fost Ion Ghițulescu și Gheorghe Minoiu

>

„Fotbal minut cu minut” a fost o școală a excelenței, din toate punctele de vedere.

- Teoharie Coca Cosma, comentator sportiv

Citește mai multe știri: 

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.