Liga 1

Atacantul dat afară de Dinamo pentru doping se însoară cu o femeie din România: „M-a cerut”

+48 Foto
Magaye Gueye (31 de ani), atacantul dat afară de Dinamo după ce a fost prins dopat în 2021, se căsătorește cu Laurette Atindehou (38), un model cunoscut din showbizul românesc.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 May 2022

Magaye Gueye (31 de ani), atacantul dat afară de Dinamo după ce a fost prins dopat în 2021, se căsătorește cu Laurette Atindehou (38), un model cunoscut din showbizul românesc.

M-a cerut de soție. Nu am stabilit încă toate detaliile, sper să găsim momentul potrivit”, a declarat Laurette în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” de la Kanal D.

Deși nu-i rostește numele, este evident la cine se referă Laurette: „Sunt într-o relație de un an și un pic. Nu este român, este afro-senegalez. Noi ne cunoșteam de mai multă vreme și el a venit în țară să joace într-o echipă de fotbal, ne-am reîntâlnit și uite așa am ajuns la concluzia că ne placem foarte mult și că avem sentimente unul față de celălalt. A trecut un an și aproape 6 luni. Bine, cu urcușuri și coborâșuri, cum este în fiecare relație”.

  • FOTO: Laurette Atindehou

Într-o dimineață, ne întorceam de la o petrecere și mi-a venit mie așa un chef de viață și am sărit pe el în timp ce conducea. Am sărit pe el cu totul! Ne întorceam de la o petrecere și, îți dai seama, după un pahar de vin, eram foarte înfierbântată și am avut chef… a oprit omul mașina și s-a întâmplat
Laurette Atindehou

Magaye Gueye, dopat cu cocaină

Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină la începutul anului 2021, în urma controlului efectuat de ANAD la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0.

Gueye a marcat 3 goluri pentru Dinamo, în 18 apariții, iar în prezent evoluează în liga a doua din Grecia, la Anagennisi Karditsas.

Înainte de acest incident, Gueye i-a scandalizat cu un alt episod extrasportiv pe fanii lui Dinamo. A acuzat probleme musculare, n-a fost reținut în lot pentru un meci cu Hermannstadt (2-0), iar apoi și-a făcut de cap alături de două femei în costum de baie, una dintre ele fiind fotomodelul Laurette.

Atacantul francez a folosit atunci un limbaj licențios și la adresa șefilor din Ștefan cel Mare: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro... Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.