Liga 1

Gigi Becali, cu ochii pe un jucător din Liga 1: „Am aflat că ar cam vrea la FCSB. Îmi place de el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 mai 2022

Gigi Becali a vorbit din nou despre David Miculescu, extrema de 21 de ani de la UTA. Patronul FCSB spune că-l place, dar nu vrea să facă transferuri în perioada următoare.

După ce fotbalistul a lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza o ofertă de la FCSB, club care l-a dorit și la începutul sezonului, Gigi Becali a spus că pentru moment nu ia în calcul transferul internaționalului. 

Gigi Becali, despre David Miculescu: „Nu zic că nu îl vreau, dar e o problemă”

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și am și făcut o ofertă, nu a vrut el. Dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA.

Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și nu îl vreau, dar e o mare problemă. Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el. Nu am ceva cu băiatul, dar nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. 

Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, dar mi-am făcut eu unele calcule. În perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători. În altă perioadă să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. 

E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

1.000.000 de euroe cota lui David Miculescu, potrivit transfermarkt

Miculescu nu exclude un transfer la FCSB

După Dinamo – UTA 1-1, Miculescu a vorbit despre un posibil transfer la FCSB. Deși atât el, cât și tatăl său au afirmat în trecut că se axează pe un transfer în străinătate, Miculescu a spus la finalul meciului cu Dinamo că în vară n-ar spune nu unei oferte venite de la Gigi Becali.

David Miculescu

 „Am văzut și eu (n.r. - declarațiile lui Becali), acum vom vedea ce se va întâmpla. Eu am contract până în 2024.

Orice jucător e motivat de aceste declarații, muncești mai mult, vreau să demonstrez că și merit aceste cuvinte. 

 Orice jucător vrea să joace și în străinătate, dar dacă am o ofertă bună din țară, mă voi gândi. Nu aș spune nu din start unei oferte venite de la o echipă care se bate la titlu”, a declarat Miculescu la Orange Sport. 

8 goluriîn 38 de partide a reușit Miculescu în acest sezon

VIDEO EXCLUSIV Concluzie tranșantă anunțată de Mircea Lucescu: „Pentru mine, FCSB este Steaua!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.