Liga Campionilor

Fostul Balon de Aur n-are dubii: „Liverpool o spulberă pe Real Madrid în finala Champions League, 3-0!”

Michael Owen, primul din stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 mai 2022

Michael Owen (42 de ani), fost atacant atât la Liverpool, cât și la Real Madrid, îi vede pe „cormorani” favoriți cerți la câștigarea Champions League.

  • Finala Champions League va avea loc pe 28 mai, de la ora 22:00, live pe GSP.ro.

Michael Owen, ultimul Balon de Aur dat de Anglia, s-a pronunțat în privința finalei Champions League. Fostul atacant englez crede că Liverpool o va „spulbera” pe Real Madrid, deși laudă parcursul campioanei Spaniei în fazele eliminatorii.

Michael Owen, înainte de finala Champions League: „Liverpool o spulberă pe Real Madrid”

„Cred că Liverpool este mai bună decât Madrid și o poate spulbera. Prezic un scor de 3-1 sau 3-0. Cred că îi poate bate convingător pentru că este o echipă excepțională în prezent, mult prea bună pentru Madrid.

Madrid s-a descurcat fenomenal de bine în drumul spre finală. Este incredibil cum au trecut de Chelsea, uimitor cum au învins-o și pe Manchester City, dar cred că Liverpool este foarte experimentată și joacă foarte bine.

Totuși, nu vor dori să intre într-o luptă cu Madrid, pentru că sunt cei mai buni atunci când vine vorba despre a câștiga meciurile strânse”, a declarat Owen pentru Dailymail.

Michael Owen a jucat atât la Liverpool, cât și la Real Madrid

Michael Owen a jucat pentru ambele cluburi calificate în finala Champions League: în tricoul lui Liverpool între 1997 și 2004, pentru Real Madrid un sezon, 2004/2005.

A înscris 16 goluri în 45 de meciuri pentru Real Madrid, iar pentru Liverpool a avut un randament de peste 0,5 goluri / meci: 157 de reușite în 296 de partide.

În 2001, perioada Liverpool, Owen a fost numit Balon de Aur. Este ultimul englez care a primit mult-râvnita distincție.

VIDEO » Momente excepționale din cariera lui Michael Owen

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.