Liga 1

Omul care a lucrat cu Zăvăleanu se revoltă: „Mi s-a părut ciudat să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo. E foarte grav”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 mai 2022

Liviu Ganea (33 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. 

Fostul atacant de la Dinamo a colaborat cu Răzvan Zăvăleanu la CFR Cluj, când clubul se afla în insolvență. Ganea a fost sub contract cu CFR Cluj între februarie 2012 și iulie 2014 și mai are de încasat 80.000 de euro de la ardeleni, bani pe care nu i-a mai recuperat după ce societatea a intrat în insolvență. 

CFR Cluj a depășit insolvența în mai 2017, după 2 ani, datorită lui Neluțu Varga, un afacerist local care a plătit datorii vechi de 5 milioane de euro. 

VIDEO Liviu Ganea, intervenție la GSP LIVE despre Zăvăleanu și situația de la Dinamo: „Nu întâmplător e acolo”

>

„Eu am spus-o de când a venit că mi se părea ciudat. Din toți administratorii și din toate firmele, pentru Dinamo l-au ales pe domnul Zăvăleanu? Mi s-a părut ciudat. Să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo? Mi s-a părut ciudat.

Uite că se adeveresc anumite lucruri. Apar anumite conflicte de interese. Nu întâmplător a ajuns să conducă Dinamo. E foarte grav ce-mi spui. 

Nu știu cum vor reacționa suporterii lui Dinamo la chestia asta. Cum poate să te conducă un om care poate are un interes mai mare ca cei de la U Cluj să fie în Liga 1?”, a spus Ganea la GSP LIVE.

Dinamo nu a arătat cum mă așteptam. Înainte de baraj, Dinamo a arătat mai bine. E destul de greu să revii de la 0-2. Depinde de cum vor începe meciul cei de la Dinamo. Pentru Dinamo, retrogradarea ar însemna falimentul
- Liviu Ganea 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.