Campionate

Starul lui Real Madrid, „dispensabil” pentru soție: „L-aș da în schimbul unei Cupe Libertadores pentru River Plate”

+23 Foto
Mina Bonino // foto: Instagram @ minabonino

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 May 2022

Federico Valverde (23 de ani), mijlocaș la Real Madrid, a glumit că „mi-aș da soția pentru a câștiga Champions League”. Mina Bonino (28) i-a răspuns în aceeași notă: „Și eu l-aș da pe el pentru ca River să câștige încă o Cupă Libertadores”.

Sâmbătă, 28 mai, Real Madrid va lupta pentru a 14-a Ligă a Campionilor din palmares. Adversară în finala celei mai importante competiții intercluburi îi va fi Liverpool.

Întrebat de Diario AS ce ar da pentru a câștiga Champions League, Valverde a oferit un răspuns simpatic: „Ce aș da să câștig Champions League? Nu fiul... dar pe soție poate că da”.

Schimb de replici între Fede Valverde și Mina Bonino înainte de finala Champions League

Soția acestuia, Mina Bonino, jurnalistă argentiniană, i-a răspuns în aceeași notă: „Nu-l judec. Și eu l-aș da pe el dacă River ar câștiga încă o Cupă Libertadores”.

Și a adăugat: „Trebuie să-ți sacrifici prietenii, totul pentru #14”.

Mina Bonino susține echipa argentiniană River Plate, formație cu 4 Cupe Libertadores în vitrină, ultima cucerită în 2018.

+23 Foto
Mina Bonino // foto: Instagram @ minabonino

Champions League este un trofeu unic pentru orice jucător din lume. 

Sunt dispus să dau o mulțime de lucruri în schimbul său. Cu excepția fiului meu... dar poate mi-aș da soția. Nu, nu, glumesc! Dar aș da multe lucruri, nu în fiecare zi ajungi să joci o finală.

- Federico Valverde, Real Madrid

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.