Liga 1

Sfârșitul e aici?! Fostul șef de la Dinamo, necruțător: „90%, echipa e retrogradată!” » 7 cauze care au dus la prăbușirea echipei: „Iată rezultatul muncii PCH”

+34 Foto
Dinamo e la un pas de o retrogradare istorică / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 May 2022

DINAMO - U CLUJ. Constantin Anghelache (76 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, e rezervat în ceea ce privește șansele „câinilor” de a evita retrogradarea. „Sunt retrogradați în proporție de 90%”, a spus Anghelache la GSP Live, unde a făcut o amplă analiză asupra colapsului din Ștefan cel Mare. 

Anghelache a enumerat șapte motive pentru care Dinamo se află la doar 90 de minute de un moment fără precedent, o posibilă dispariție din prima ligă. Fostul conducător al roș-albilor n-a menajat pe nimeni, luând în colimator conducerea administrativă, antrenorii trecuți pe la echipă în acest sezon, dar și pe Iuliu Mureșan, oamenii din PCH sau Nicolae Badea.

Constantin Anghelache și cele 7 motive pentru care Dinamo e în pragul colapsului

>

„În proporție de 90%, Dinamo nu se salvează. Mai are un procent de 10%, care se numește miracol. Rău sună, dar rău este. 

De ce s-a ajuns aici? În primul rând, pentru că în acest campionat Dinamo n-a avut niciodată conducere! Să fie foarte clar! Mă refer la conducerea administrativă. A avut tot felul de schisme și de probleme, cei de acolo s-au ocupat de Cortacero, de tot felul de bazaconii. 

Ei n-au avut în cap decât o idee, pe care eu nici acum nu o deslușesc. Însă echipa a fost distrusă de la etapă la etapă.

Ei n-au avut nici conducere tehnică. De la o instabilitate a conducerii administrastive, s-a născut și o instabilitate la nivelul băncii tehnice.

PCH a făcut lucruri senzaționale, a ținut echipa, dar și-a depășit statutul și a vrut să și conducă. Iată rezultatul!

Echipa a rulat, din cauza tuturor tehnicienilor trecuți pe aici, cu toții între ghilimele, lotul o dată la două luni. Nici jucătorii nu știu pe ce posturi mai joacă și ce pot sau nu pot să facă”.

Anghelache, atac la Iuliu Mureșan: „De ce a spus că nu-l mai interesează?”

„Dinamo a intrat în insolvență într-un mod greșit. Îl cunosc foarte bine pe domnul Mureșan, este un om admirabil, dar ce a vrut cu această intrare în insolvență dacă el a spus că nu-l mai interesează? Scopul era să-l intereseze! 

Legea 85 spune spune că reorganizarea judiciară a unei societăți comerciale are două puncte finale. Ori reorganizare, ori faliment! Dar a făcut ce a făcut și s-a dat la o parte”, a spus Anghelache, la GSP Live. 

Mai e un punct. Domnul Badea a făcut mult bine pentru Dinamo, dar s-a angrenat într-o problemă în care lumea nu mai înțelege acum ce scop a avut. Mă refer la acel dineu organizat de dânsul în Herăstrău. 

Ultimul aspect: facem ce facem și intră în poartă cel care deschide scorul. Cam în 90% din meciurile pierdute de Dinamo, portarul a fost vinovat. N-avea motive Eșanu să iasă cum a ieșit la Cluj.

- Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

+34 Foto
Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.