Liga 3

Fază scandaloasă la un baraj de promovare în Liga 2 » S-a petrecut sub ochii unuia dintre cei mai importanți oameni din FRF

Foto: Captură Youtube

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 mai 2022

AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1, seria 5) a câștigat în deplasare cu Viitorul Dăești (locul 2, seria 6), scor 1-0, în turul barajului 5 pentru promovarea în Liga 2. Meciul s-a desfășurat la Râmnicu Vâlcea.

Partida dintre cele două echipe a fost însă marcată de un moment halucinant, cu arbitrul Ovidiu Robu în prim plan. În minutul 88, acesta a dictat corner, după ce un fundaș al Odorheiului a faultat în careu și a trimis nervos mingea în afara terenului, ferm convins că „centralul” va dicta penalty. 

Faza controversată s-a petrecut sub ochii observatorului Felix Grigore, conducătorul departamentului „Competiții” din cadrul FRF. Celălalt observator a fost Eduard Dumitrescu.

Fază halucinantă la barajul Viitorul Dăești - Odorheiu Secuiesc

>

În minutul 88, la scorul de 1-0 pentru Odorheiu Secuiesc, arbitrul Ovidiu Robu a stârnit furia spectatorilor din Dăești. La o minge lungă trimisă în careul oaspeților, Vasile, jucătorul Viitorului, îi ia fața lui Criștiu, fundașul de la Odorheiu Secuiesc. Apărătorul își trage evident de tricou adversarul, care cade în careu.

Nervos, considerând că arbitrul va dicta penalty, Criștiu degajează mingea în afara terenului. Robu dictează însă corner, în fluierăturile tuturor suporterilor și fiind înconjurat de jucătorii Viitorului. Decizia corectă era penalty.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.