Tenis

Halep, out la Paris » Concluzia lui Cristian Geambașu: „Ce-o fi între ea și Mouratoglou... nu se potrivește!”

+15 Foto
Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost eliminată de chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul secund de la Roland Garros, scor 6-2, 2-6, 1-6.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 mai 2022

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost eliminată total surprinzător de chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul secund de la Roland Garros, scor 6-2, 2-6, 1-6. Editorialistul GSP Cristian Geambașu nu vede un progres al sportivei noastre cu Patrick Mouratoglou antrenor.

„Nu văd nimic bun la Simona Halep. Joacă un tenis cu mult sub ce juca în urmă cu mai mulți ani, când alerga excelent. Acum, dorința și tenacitatea de a câștiga le văd mai mult manifestate prin vorbe. Parcă lovește cu un amortizor, foarte prudent, numai în zone de siguranță ale terenului. Ce-o fi între ea și Patrick Mouratoglou... nu se potrivește! 

Nu văd niciun progres. Cred că Simona Halep are și o problemă fizică. În plus, nu am văzut-o să pună o scurtă! Dacă la nivelul ăsta nu reușești o scurtă, dacă nu pui un lob când îți vine adversarul la fileu...”, a punctat jurnalistul Gazetei în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Simona Halep nu a mai părăsit turneul de la Roland Garros în turul secund din 2015, când pierdea în fața croatei Lucic-Baroni, scor 5-7, 1-6.

Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Qinwen Zheng

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.