Liga 1

Veste proastă și de la CCA » Dinamo, un punct în 3 meciuri cu „centralul” delegat la barajul cu U Cluj

Meciul decisiv dintre Dinamo și Universitatea Cluj va fi condus de arbitrul Adrian Cojocaru (42 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 mai 2022

Meciul decisiv dintre Dinamo și Universitatea Cluj va fi condus de arbitrul Adrian Cojocaru (42 de ani). 

  • Returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT AICI!
  • În tur, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0.

Dinamo joacă duminică cel mai important meci din istoria recentă, unul al supraviețuirii. Fanii „câinilor” au cumpărat toate biletele și sunt optimiști că favoriții lor pot întoarce eșecul din tur. O veste nu tocmai bună vine din partea Comisiei Centrale de Arbitri.

Adrian Cojocaru, la centru în Dinamo - U Cluj

Adrian Cojocaru a mai condus trei meciuri ale „câinilor” în acest sezon. Bucureștenii nu au câștigat niciunul dintre ele: CS Mioveni - Dinamo 2-0, Dinamo - FCU Craiova 0-0, Gaz Metan - Dinamo 2-1.

Cojocaru a oficiat și o partidă a Universității Cluj în actuala stagiune, eșecul 0-1 de la Ploiești, cu Petrolul, din sezonul regular al ligii secunde. Lincar îi lăuda atunci prestația: „Eu tot timpul am încercat să fiu corect și pot să spun că în această seară arbitrajul a fost bun”.

Adrian Cojocaru / FOTO: Imago

Dusan Uhrin, înaintea returului decisiv Dinamo - U Cluj

„Nu suntem bine pentru că am pierdut ultimul meci, dar am încercat să repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie să luptăm mai mult, nu a fost suficient. Prima repriză a fost dezastruoasă. Sper să dăm maximum, nu știu de ce nu am luptat la Cluj. 

Am luat un gol stupid, imposibil de explicat. Realitatea este că toată lumea trebuie să facă mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă.

Cred că adversarii vor juca pe contraatac. Trebuie să jucăm bine cu siguranță, dar în același timp să înscriem minimum două goluri în timpul regulamentar. Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club, dar sper că vom depăși această perioadă. Nu mă simt prea bine, dar trebuie să dăm maximum.

Am avut multe momente de presiune în cariera mea, în 25 de ani, nu e cel mai dificil moment. Nu vreau să le frâng inima fanilor dinamoviști. Pot să dorm, dar nu așa bine, mă gândesc numai la acest meci. Jucătorii sunt un pic emoționați, dar noi suntem vinovați pentru această situație”, a spus Dusan Uhrin, într-o conferință de presă.

VIDEO Dacian Varga îi face praf pe jucătorii lui Dinamo: „Pe Irobiso nu l-aș lua nici când jucăm pe sintetic”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.