Liga 1

Scos din lot, după prestația din turul barajului pentru Liga 1 » Ce s-a întâmplat la antrenamentele din ultima săptămână

Pițian (dreapta), în duel cu Irobiso / FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 mai 2022

În returul barajului de promovare/retrogradare dintre Chindia și Chiajna, târgoviștenii nu se vor mai baza pe fundașul central Andrei Pițian (26 ani).

  • Chindia Târgoviște - Concordia Chiajna, returul barajului pentru Liga 1, se joacă duminică, de la ora 18:15, liveTEXT pe GSP.ro
  • În tur, Chiajna s-a impus cu 2-0.

Conducerea clubului Chindia a decis să-l scoată din lot pe Andrei Pițian, după autogolul din partida tur cu ilfovenii. Fundașul a fost prezent la antrenamente toată săptămâna, dar nu s-a pregătit deloc. 

Pițian, în afara lotului pentru Chindia - Chiajna

Andrei Pițian va termina contractul cu târgoviștenii în luna iunie, dar mai are de încasat anumite sume restante.

Fundașul central în vârstă de 26 de ani a revenit la Chindia în ianuarie, după ce se transferase la începutul sezonului la FC Argeș. Acolo a jucat însă foarte puțin, în numai 9 partide, integralist în doar două rânduri.

E greu, mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Ne-am bătut singuri, n-am arătat ca o echipă de Liga 1, iar la 1-0, în loc să gestionăm rezultatul, am fost naivi şi ne-au întors din două cadouri pe care le-am făcut. Nici dacă ies cu prietenii la fotbal pe sintetic, nu e atât de jalnică suprafaţa. În mod normal, nu ar trebui să jucăm pe astfel de terenuri
- Andrei Pițian, după greșeala din turul de la Chiajna

Chindia, totul pentru rămânerea în Liga 1 

Meciul decisiv dintre Chindia și Concordia se joacă pe arena „Ilie Oană”, din Ploiești. Conducerea clubului dâmbovițean a lăsat intrarea gratuită pentru fanii din Târgoviște și oferă transport gratuit tur-retur.

VIDEO Cum l-a amenințat Giovanni Becali pe Ianis Zicu: „«Rupi contractul și te întorci în România». Am început să plâng!”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.