Liga 1

Sorin Cârțu este nemulțumit după calificarea Craiovei în Conference League: „Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României”

+20 Foto
Sorin Cârțu

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 27 mai 2022

CS Universitatea Craiova a câștigat barajul pentru Europa cu FC Botoșani, scor 2-0, și s-a calificat în turul 2 preliminar din Conference League. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a vorbit după calificarea echipei sale în Cupele Europene. 

Chiar dacă a ratat toate obiectivele în acest sezon, Cârțu se declară mulțumit că CSU Craiova va juca măcar în preliminariile Conference League. 

Sorin Cârțu: „Avem satisfacția că jucăm în Cupele Europene”

>

„Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele, din păcate nu s-au realizat. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu, dar până la urmă avem satisfacția că jucăm în cupele europene. 

Sperăm că vom avea un alt parcurs, o altă atitudine, să facem uitat ce s-a întâmplat cu Tbilisi sau Laci. Sper să ne pregătim mult mai bine în sensul ăsta, să avem un alt comportament, ca să mulțumim lumea. 

Ați văzut, și astăzi seară au fost alături de noi, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat la meciurile cu FCSB și la semifinală, dar lumea e alături de noi și trebuie să-o răsplătim”, a declarat Sorin Cârțu la Orange Sport.

Cele mai tari imagini din CSU Craiova - FC Botoșani 2-0

Au fost și momente bune și mai puțin bune. Am pierdut în semifinala Cupei, așa că ne-am bazat mai mult pe meciul de azi. Momentan nu mă gândesc la o plecare, mâ gândesc la echipa națională. Avem 4 meciuri foarte grele și trebuie să le câștigăm. 

Trebuie să arătăm altfel, de aceea muncim în fiecare zi la antrenamente. Trebuie să luăm primul meci din Bosnia să-l câștigăm, iar apoi să vedem cu Muntenegru. Eu sunt foarte apropiat de Mister, mi-a fost alături în totdeauna, m-a susținut. S-a văzut și în teren, am marcat de foarte multe ori și asta m-a ajutat. Nu cred că va pleca, dar nu pot promite că va rămâne.

- Andrei Ivan, CSU Craiova

Echipele românești în cupele europene, sezonul 2022/23: 

  • CFR Cluj - turul 1 preliminar Champions League (tragerea la sorți e pe 14 iunie, meciurile vor fi pe 5/6 și 12/13 iulie)
  • FCSBCSU CraiovaSepsi - turul 2 preliminar din Conference League (tragerea la sorți e pe 15 iunie, „dublele” se joacă pe 21 și 28 iulie)

CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-0 // Vladimir Screciu, primele declarații după victorie

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.