Liga 1

Petrescu, despre cea mai frumoasă perioadă din cariera de antrenor: „Erau poze cu mine peste tot. Lăsam cheile în mașină, ușa deschisă la casă. Nu îmi era frică de nimic”

Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 mai 2022

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre perioada petrecută în campionatul Rusiei, când a pregătit-o pe Kuban Krasnodar.

Fostul internațional a antrenat-o și pe Dinamo Moscova în Rusia, însă declară că cele mai frumoase momente le-a petrecut când se afla pe banca celor de la Krasnodar. Petrescu a antrenat la Kuban în perioada 2009-2012, iar ulterior a revenit la echipa rusă în 2016.

Petrescu, amintiri din Rusia

Cele mai frumoase amintiri ca antrenor le am din Rusia. M-am simțit fantastic! Erau poze peste tot cu mine. Eram Super Dan peste tot. Vorbesc de Krasnodar. Lăsam cheile în mașină, ușa deschisă la casă. Nu îmi era frică de nimic. Totul era safe. Oamenii sunt altfel! Eram și cineva, câștigam și foarte bine. Cea mai bună perioadă a fost acolo”, a declarat Dan Petrescu în podcastul „DA BRAVO”, realizat de Mihai Bobonete.

Programul zilnic al lui Dan Petrescu

„Să-ți spun programul meu zilnic. Dimineața mă duc la stadion, iau micul dejun, apoi facem antrenament. Mâncăm de prânz și rămân la stadion până la 7-8 seara. Mai văd meciuri din România, Spania, Italia, Germania, analizez adversarii.

Dar seara, când e Las Fierbinți, am același ritual! Mă anunță mereu un prieten când e serialul. Însă eu îi zic: «Știam, băi prostule, nu trebuie să-mi mai spui». Mă uit la fiecare episod cu doi prieteni. Dacă pierd unul, tot îl văd până la urmă. E singurul lucru la care mă uit, altceva nu fac. Rar mă uit la un film.

Sunt un mare fan de Las Fierbinți, n-am pierdut niciun episod. Am câteva vorbe împrumutate din serial, ca «Bă, ești, prost?», «Bă, ești nebun?», «Cum ar veni», «Știi ce zic», multe”, a mai spus Petrescu în podcastul lui Mihai Bobonete, unul dintre protagoniștii serialului de comedie.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.