Liga 2

Dîncu, desființat de un campion european din 86: „Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul, Steaua mai puțin”

Vaile Dîncu, ministrul Apărării Naționale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 mai 2022

Victor Pițurcă (66 de ani), câștigător al Cupei Campionilor cu Steaua în 1986, a avut un discurs dur la adresa lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

Fostul selecționer consideră că pe ministru nu îl interesează situația Stelei, care nu a putut juca la barajul de promovare în Liga 1 din cauză faptului că este club departamental, iar legea îi interzice participare în prima ligă. 

De asemenea, Pițurcă spune că pe Dîncu îl interesează doar ce se întâmplă la CFR Cluj, echipă de care ministru a declarat că se simte apropiat.

Victor Pițurcă, dur la adresa lui Vasile Dîncu

„Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul. De Steaua îl interesează mai puțin. Lucrurile sunt simple, ar trebui să se facă ceva, Steaua ar trebui să ajungă în prima ligă

Oricum fotbalul nostru e sărac, mă refer la ce avem în tribună. Fotbalul fără spectatori nu înseamnă nimic”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena

Dîncu: „Cea mai veche iubire a mea este Dinamo București”

Recent, într-un interviu pentru Euronews, ministrul Apărării Naționale a numit echipele de fotbal pe care le susține. Dîncu a recunoscut că prima sa iubire a fost Dinamo București.

Am câteva echipe cu care țin. Prima și cea mai veche iubire a mea este, din păcate, un eșec fotbalistic în acest moment, Dinamo București. Sufăr când mă uit la cea a mai rămas din Dinamo. 

Evident că iubesc echipa din Bistrița, Gloria, pentru că acolo m-am născut. Dar și echipele din Cluj. Am fost mai apropiat de echipa CFR Cluj, care a făcut performanță internațională și mie îmi place să premiez excelența”, a spus Vasile Dîncu la Euronews.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.