Liga 1

Dinamo, făcută praf de un fost selecționer: „E echipa nimănui. Nu am văzut un joc mai slab”

Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 mai 2022

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, a vorbit despre situația de la Dinamo, care este la un pas de retrogradare în Liga 2.

  • Dinamo - U Cluj va fi duminică, de la ora 21:00, și este transmis de Digi, Prima Sport și Orange Sport.
  • Dinamo a pierdut cu 0-2 turul de la Cluj. Echipa lui Dusan Uhrin nu a retrogradat NICIODATĂ în cei 74 de ani de când există echipa

Câștigătorul Cupei Campionilor cu Steaua, în 1986, s-a arătat extrem de dezamăgit de jucătorii lui Dinamo, dar l-a înțepat și pe antrenorul Dusan Uhrin, după ce „câinii” au pierdut turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, 0-2 cu U Cluj.

Pițurcă dă de pământ cu Dinamo

„Dinamo e echipa nimănui. Nu am văzut un joc mai slab. Sunt jucători buni, pe care chiar eu i-am pregătit la națională, dar au fost de nerecunoscut. Am fost dezamăgit. 

Dinamo a fost foarte slabă. Au un antrenor, Uhrin, pe care îl consideram bun. Sunt slabe speranțe ca Dinamo să se salveze”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Alexandru Boc: „Dinamo dispare 100% dacă retrogradează”

Alexandru Boc (75 de ani), fost fundaș al lui Dinamo și vicepreședinte al LPF, spune că retrogradarea ar fi echivalentă cu dispariția pentru formația antrenată de Dusan Uhrin (54 de ani).

Eu sunt și cu Dinamo puțin. Sincer, e greu să întorci rezultatul de la 2-0. Eu zic că se vor juca prelungiri. E păcat să retrogradeze. Dinamo dispare 100% dacă retrogradează. O va lua de jos, ca Rapid, din Liga 4, Liga 3, Liga 2...

Dacă se face noul stadion, acolo va fi o tentație foarte mare, e în centrul Bucureștiului, vor fi spații comerciale, toată lumea va dori să pună mâna pe ele.

O parte dintre jucătorii actuali nu știu ce înseamnă tradiția lui Dinamo. Dacă echipa nu rămâne în prima ligă, jucătorii își iau bagajele și pleacă la alte echipe! Vor avea salarii la fel de mari”, a spus Alexandru Boc.

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.