Liga 1

Decizie de neînțeles luată de CCA pentru meciurile de baraj » Istvan Kovacs, trimis la Chindia - Chiajna! Cine arbitrează Dinamo - U Cluj

CCA a luat o decizie de neînțeles în ceea ce privește meciurile de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 mai 2022

CCA a luat o decizie de neînțeles în ceea ce privește meciurile de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Istvan Kovacs (37 de ani), cel mai bun arbitru în acest moment, a fost delegat la Chindia - Chiajna, în locul disputei dintre Dinamo și Universitatea Cluj.

  • Returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT AICI! În tur, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0
  • Chindia - Concordia este programat tot duminică, de la ora 18:15, liveTEXT pe GSP.ro. În prima manșă, formația din Chiajna s-a impus cu 2-1.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat ieri în exclusivitate, Adrian Cojocaru a fost delegat la meciul decisiv dintre Dinamo și U Cluj. El va fi asistat de Vasile Marinescu și Sebastian Gheorghe.

Revenit de la finala Conference League, Roma - Feyenoord 1-0, Istvan Kovacs a fost delegat, surprinzător, la celălalt meci de baraj, Chindia Târgoviște - Concordia Chiajna. Va fi ajutat de „tușierii”  Ovidiu Artene și Ciprian Danșa.

Adrian Cojocaru, la centru în Dinamo - U Cluj

Adrian Cojocaru a mai condus trei meciuri ale „câinilor” în acest sezon. Bucureștenii nu au câștigat niciunul dintre ele: CS Mioveni - Dinamo 2-0, Dinamo - FCU Craiova 0-0, Gaz Metan - Dinamo 2-1.

Cojocaru a oficiat și o partidă a Universității Cluj în actuala stagiune, eșecul 0-1 de la Ploiești, cu Petrolul, din sezonul regular al ligii secunde. Lincar îi lăuda atunci prestația: „Eu tot timpul am încercat să fiu corect și pot să spun că în această seară arbitrajul a fost bun”.

VIDEO Dacian Varga îi face praf pe jucătorii lui Dinamo: „Pe Irobiso nu l-aș lua nici când jucăm pe sintetic”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.