Tenis

Final de colaborare, după 14 ani: Simona Halep renunță la un om vital în cariera sa! „Am un nou membru în echipă”

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a încetat colaborarea cu managerul Virginia Ruzici (67). Cele două erau alături de 14 ani.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 mai 2022

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) a încetat colaborarea cu managerul Virginia Ruzici (67). Cele două lucrau împreună de 14 ani.

Halep are un nou partener, Nina Wennerstrom, fondatoarea „We Sport Agency”, o companie de management sportiv specializată în reprezentarea sportivilor profesioniști.

Simona Halep se desparte de Virginia Ruzici: „O călătorie fantastică”

„A fost o călătorie fantastică. Aș dori să-i mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea ei față de mine, nu doar profesională, ci și ca prieten apropiat. A fost o experiență uimitoare împreună, de 14 ani, și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră. 

Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency!”, a scris Halep pe Instagram.

„Bine ai venit la We Sport, Simona Halep. E o adevărată onoare să reprezentăm ca sportivă o persoană cu valorile și etica ta, ne inspiri pe toți să dăm tot ce avem mai bun zi de zi! 2 titluri de Mare Șlem, 23 de trofee WTA, #1 mondial pentru 64 de săptămâni, toate vorbesc de la sine”, a scris Wennerstrom pe Twitter.

Nina Wennerstrom

Ruzici despre Halep: „Am zis că va fi în primele 10 din lume”

În 2017, Virginia Ruzici povestea cum a descoperit-o pe Simona Halep la vârsta de 14 ani: „De Simona auzisem când avea 14 ani. Florența Mihai m-a rugat să trec pe la clubul ei și atunci am bătut mingea cu Simona, Irina Begu și Andreea Mitu. Mi-am dat seama că ea era cea mai talentată dintre toate. 

Sinceră să fiu, când a câștigat Roland Garros la juniori, am asistat la meciurile ei și m-a impresionat. Atunci am zis că va fi în primele 10 din lume. Era foarte dificil să mă gândesc la numărul 1 mondial. Atunci am dorit să lucrez împreună cu ea”.

Virginia Ruzici este o fostă mare jucătoare de tenis, prima din România campioană de Mare Șlem - Roland Garros 1978.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.