Campionate

De ziua sa, Ionuț Radu a fost ironizat de fanii lui AC Milan: „La mulți ani, frate! Te iubim”

Ionuț Radu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 mai 2022

Ionuț Radu a împlinit azi 25 de ani, motiv pentru care goalkeeper-ul român a primit mai multe urări, însă majoritatea nu au venit din partea suporterilor lui Inter, așa cum s-ar fi așteptat. Fanii rivalei din oraș au fost cei care s-au gândit cel mai mult la el.

AC Milan a cucerit în acest sezon cel de-al 19-lea titlu de campioană a Italiei, primul după o pauză de 11 ani. Rossonerii au profitat de pasul greșit făcut de Inter în deplasarea de la Bologna, cu doar câteva etape înainte de final.

În acel meci, Ionuț Radu a apărat poarta lui Inter, însă a greșit decisiv, iar Inter nu a reușit să scoată nici măcar un punct.

Fanii lui Milan i-au mulțumit încă o dată lui Ionuț Radu

Inter i-a urat, prin intermediul rețelelor de socializare, „La mulți ani” lui Radu, prilej pentru fanii lui AC Milan să-i mulțumească din nou goalkeeper-ului român pentru gafa din meciul cu Bologna.

  • „Mulţumim, Ionuț Radu! Cele mai bune gânduri din partea fanilor lui AC Milan din întreaga lume!”
  • „La mulți ani! Ești o legendă”
  • „La mulți ani, frate! Te iubim!
  • „Cele mai bune urări din partea noastră, a rossonerilor”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de AC Milan pe pagina marii rivale.

De cealaltă parte, fanii lui Inter au reacționat foarte dur. Nici măcar nu au înțeles de ce i-a fost dedicată o postare lui Ionuț Radu: „Ați face bine să stergeți această postare, care este rostul? Măcar dezactivați comentariile!”, au scris fanii nerazzurri pe pagina de Instagram a clubului.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.