Liga Campionilor

Momente neplăcute pentru telespectatorii finalei Ligii Campionilor din România » Transmisiile au fost întrerupte în două rânduri

Sadio Mane și Luka Modric Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 mai 2022

Marea finală a Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid a oferit și momente nedorite din punctul de vedere al transmisiei. Telespectatorii au pierdut în două rânduri momentele importante de pe Stade France din cauza problemelor tehnice.

După ce finala a avut o întârziere de 37 de minute din cauza incidentelor petrecute în afara stadionului, iată că nu au lipsit nici problemele pentru cei care au urmărit finala din fața micilor ecrane, pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Probleme cu transmisia în finala Ligii Campionilor

Atât în prima repriză, cât și în a doua, difuzarea meciului în România a fost întreruptă pentru un total de aproximativ 3 minute. În acest interval, telespectatorii nu s-au putut bucura de acțiunea celui mai important meci al sezonului.

Chiar dacă nu s-a înscris pe durata întreruperii, Mohamed Salah a avut o șansă importantă de a marca în repriza secundă, fiind oprit de salvatorul Realului: Thibaut Courtois. Momentul nu a fost însă surprins în direct, televiziunile încercând la acel moment să rezolve problemele tehnice.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.