Liga Campionilor

Reacția lui Jurgen Klopp, după ce a pierdut a treia finală de Champions League: „Unde se ține anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul”

Jurgen Klopp/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 mai 2022

Jurgen Klopp (54 de ani), antrenorul lui Liverpool, a fost extrem de optimist în declarații după înfrângerea din finala Champions League, 0-1 cu Real Madrid.

Pentru Jurgen Klopp este a treia finală de Champions League pierdută în cariera de antrenor și a doua pe banca lui Liverpool. Prima înfrângere a fost tot în fața lui Real Madrid, în finala din 2018, scor 1-3. Klopp a pierdut o finală și în perioada când o pregătea pe Dortmund, în 2013, 1-2 cu Bayern. Singurul succes al lui Klopp într-o finală de Champions League a fost în 2019, când Liverpool a câștigat cu Tottenham, scor 2-0.

Jurgen Klopp, optimist după finala Champions League

„Am făcut un meci bun, nu un meci perfect. Nu cred că un joc perfect este posibil împotriva unui adversar așezat cu o formație așezată atât de aproape de propria poartă. Am avut multe șuturi, dar nu cele mai precise. Courtois a făcut două parade de top. Am primit un gol după o aruncare de la margine. Valverde a vrut să tragă, Vinicius a fost acolo și asta a fost tot.

Băieții au încercat totul, mai ales la 1-0, apoi am jucat așa cum am vrut să jucăm. Contraatacurile lor au fost cele mai periculoase arme. Am vrut să fim mai curajoși în a doua repriză. Asta am spus la pauză.

Se simte diferit. Nu e rău să ajungi în finală. Este un fel de succes, dar nu cel pe care ți-l dorești. Am un sentiment puternic că vom reveni în finală. Băieții sunt foarte competitivi. Este un grup excepțional, unit. Vom avea un grup remarcabil în sezonul următor. Unde este finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul”,a declarat Jurgen Klopp, citat de BBC.com.

Citește și alte știri despre Liverpool - Real Madrid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.