Liga 1

Pus pe liber de FCSB, Miron e dorit în Liga 1! Ce salariu i se pregătește fundașului

Andrei Miron (28 de ani) a fost informat de Gigi Becali că nu mai e dorit la FCSB, iar stoperul e dorit în Liga 1. Sepsi l-a pus pe listă.

Articol de Beno David  —  duminică, 29 mai 2022

Andrei Miron (28 de ani) a fost informat de Gigi Becali că nu mai e dorit la FCSB, iar stoperul e dorit în Liga 1. Sepsi l-a pus pe listă.

Așa cum GSP.ro a scris acum 3 zile, Becali l-a anunțat pe Miron să-și găsească o altă echipă fiindcă poate pleca gratuit oriunde. 

Andrei Miron, dorit de Sepsi și FC Botoșani, dar și în Israel

Potrivit ProSport, stoperul e dorit de Sepsi, care ar fi dispusă să-i ofere în jur de 10.000 de euro lunar, atât cât încasează Miron și la FCSB. Informațiile au fost confirmate de sursele GSP.ro, care indică și un interes al celor de la FC Botoșani pentru Miron, echipa la care stoperul s-a remarcat.

Pe fir a intrat și Hapoel Haifa. Israelienii tocmai s-au salvat de la retrogradare, clasându-se pe locul 5 în play-out. Gabi Tamaș, fostul jucător al celor de la Haifa, a discutat cu antrenorul Elisha Levy și a făcut lobby pentru stoperul de la FCSB.

Prioritatea lui Andrei Miron rămâne un transfer în străinătate, astfel că o mutare în Liga 1 reprezintă pentru fundașul central o variantă de rezervă.

Andrei Miron va pleca de la FCSB în această vară

21 de meciuria bifat Miron în sezonul acesta din Liga 1, în care el a mai absentat și din cauza unor probleme medicale. În stagiunea precedentă bifase 32 de partide

FCSB nu mai contează pe Andrei Miron

Contractul lui Miron cu FCSB mai e valabil până la sfârșitul acestui an, deci Petrea l-ar mai putea folosi măcar în următoarele luni. Gigi e convins că e mai bine să renunțe încă de acum la Andrei, pe care l-a acuzat pentru golul primit de la FC Voluntari spre finalul acelei partide pe care roș-albaștrii nu au reușit s-o câștige, a fost încheiată la egalitate, 2-2, și echipa lui Becali nu a mai apucat să dispute finala campionatului cu CFR, meciul direct de la Buzău.

Marcatorul de la Voluntari, Cristian Costin, se afla în ofsaid în momentul în care coechipierul i-a transmis mingea. Gigi s-a plâns de eroarea arbitrilor, una pe care a considerat-o executarea unei comenzi pro-CFR, rivala lui din concurența pentru titlu.

Greșeala arbitrului asistent nu a funcționat ca o scuză pentru Miron, care a ajuns pe lista neagră în urma acelui meci.

22 februarie 2020e data primului meci disputat de Miron în tricoul FCSB, 1-1 cu Chindia. Fundașul adus de la Botoșani a deschis scorul în minutul 14

Toni Petrea, antrenor FCSB: „Am terminat sezonul cu fruntea sus”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.