Liga Campionilor

Real Madrid, forțată să plătească 23 de milioane € după finala Ligii Campionilor!

Real Madrid a câștigat Champions League/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 mai 2022

Real Madrid a câștigat Campions League, după ce a învins-o pe Liverpool în finală, scor 1-0. În urma acestui succes, madrilenii trebuie să îi plătească 23 de milioane lui Chelsea, ca urmare a unei clauze trecute în contractul lui Hazard.

În 2019, Real Madrid îl cumpăra pe belgian de la Chelsea pentru 115 milioane de euro. La negocierea dintre cele două cluburi, englezii au adăugat o clauză de 23 de milioane de euro, în cazul în care madrilenii vor câștiga Champions League cu Hazard în lot.

Real Madrid îi pătește 23 de milioane de euro lui Chelsea

Hazard a bifat doar 3 meciuri în acest sezon de Champions League, nu a marcat și nu a pasat decisiv. În finala cu Liverpool, begianul nu a fost introdus în teren de Ancelotti. În fazele eliminatorii, Hazard a bifat doar 9 minute, în turul cu PSG din optimi, scor 1-0 pentru francezi.

Mijlocașul stânga și-a trecut în palmares și La Liga cu Real Madrid. În 18 meciuri de campionat, Hazard nu a marcat și a oferit un singur assist. Singurul gol marcat de belgian în acest sezon a fost în Cupa Regelui, în victoria madrilenilor cu Elche, scor 2-1, din optimile de finală.

16 milioane de euroeste cota lui Hazard, potrivit transfermarkt.com. În 2018, acesta era evaluat la 150 de milioane de euro

VIDEO. Singurul gol marcat de Hazard în acest sezon

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.